İçişleri Bakanı Şahin, Şehit Evini Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Hüseyin Çetin’in Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Şahinli köyündeki ailesini ve mezarını ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Şahin, Şehit Evini Ziyaret Etti
Türk Silahlı Kuvvetlerine ait helikopterle ilçe stadyumuna inen Bakan Şahin’i; AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Çanakkale Vali Vekili Cemal Yıldızer, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile partililer karşıladı. Bakan Şahin ve beraberindekiler, daha sonra kara yoluyla Şahinli köyüne geçti

Bakan Şahin, şehit astsubayın evinin önünde kurulan taziye çadırında vatandaşlarla selamlaştı. Bu esnada, şehit astsubayın dayısı Bakan Şahin’e sarılarak ağladı. Şehit ailesini evinde ziyaret eden Şahin, bir süre evde kaldıktan sonra köy camiine geçerek öğle namazını kıldı. Namazın ardından köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Şahin, daha sonra şehit astsubayın mezarını ziyaret ederek dua etti. Köy mezarlığının düzenlenmesi için talimat veren Şahin, daha sonra kara yoluyla ilçe merkezine döndü. Bakan Şahin, burada kendisini bekleyen helikopterle Balıkesir’e hareket etti .
Kaynak: İHA