Ak Parti Adana Milletvekili Gürkan, Karataş İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Karataş ilçesinde incelemelerde bulundu.

Karataş ilçesinin Bahçe beldesinde gerçekleştirilen toplantıda hükümet tarafından tarım sektöründe gerçekleştirilen gelişmeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti iktidarları döneminde ülkenin her alanda çağ atladığını belirten Gürkan, ''Tarım sektörü de bu gelişmelerden nasibini fazlasıyla aldı. AK Parti iktidarı öncesine göre şu an çiftçilerimiz her alanda çok daha ileri bir seviyedeler. OECD verilerine göre ülkemiz tarımsal büyüklük sıralamasında 2002 yılında dünyada 11'inciyken şu an 7. Tarımsal büyüklük sıralamasında Avrupa 4'üncüyken bugün Avrupa 1'incisi'' dedi.

Gürkan AK Parti iktidarları döneminde daha önceki hükümetlerden çok daha bilinçli, programlı ve çiftçiyi destekleyen bir politika izlendiğini dile getirerek, ''Her zaman çiftçisinin yanında, onun daha çok kazanması ve ülke ekonomisine katkısını arttırmasını istemiştir'' diye konuştu.

Çiftçiler de hükümetin tarım politikalarından ve Milletvekili Gürkan'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

Daha sonra Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç'ı makamında ziyaret eden Gürkan, çalışmalar ve ilçenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı'nın vefat eden eniştesi Cumali Atmış için düzenlenen mevlid programına da katılan Gürkan, merhumun yakınlarına baş sağlığı diledi.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA