Vali Amir Çiçek Şehit Yakınları ve Gazilerle İftarda Buluştu

Iğdır Valisi Amir Çiçek Karakoyunlu, Aralık ve Tuzluca ilçelerinde ikamet eden şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde buluştu.

Özel bir restoranda verilen iftar yemeğinde konuşma yapan, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının artmasına vesile olduğunun altını çizen Vali Çiçek, bu ayda paylaşımların anlam kazandığını ifade ederek, sorunları dinlemek, dertlere ortak olmak, sıkıntıları imkanlar doğrultusunda gidermek için her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirtti.

Şehit yakınları ve gazilerle senenin belli günlerinde değil her zaman kalplerinde ve akıllarında olduklarını anlatan Vali Çiçek; "Sizler, en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğlunuzu, kardeşlerinizi; küçükler babalarını, bu vatan için şehit verdiniz. Gazilerimiz ise bu vatan uğruna sağlıklarından oldular. Bunun herhangi bir karşılığı söz konusu olamaz. Bundan daha kıymetli, bundan daha büyük bir fedakârlık da söz konusu olamaz. Bu vatan, bu millet, size minnet ve şükran borçludur. Aslında bu iftar yemeği devletimizin, milletimizin size sahip çıktığının ve daima sizin yanınızda olduğunun sadece ufak bir göstergesidir. Sizin her zaman başımızın üstünde yeriniz var" dedi.

Yemek sonrasında herkesle tek tek sohbet eden Vali Çiçek, kendisine iletilen taleplerle bizzat ilgileneceğini belirtti.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirten şehit yakını ve gaziler, özellikle valinin kendilerinin şikayet ve taleplerini tek tek dinlenmesinden ve ilgilenmesinden duydukları memnuniyetleri ifade ettiler .
Kaynak: İHA