Bakan Kılıç, Bayramlaşmaya Gelen Çocuklara Harçlık Verdi

Ramazan Bayramı’nı memleketi Samsun’da geçiren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kendisiyle bayramlaşmaya gelen çocuklarla yakından ilgilenerek bayram harçlığı dağıttı.

ROMAN ÇOCUKLARA BAKANDAN BAYRAM HARÇLIĞI

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan halkla bayramlaşma merasimine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, vatandaşlarla ayak üstü sohbet edip hal hatırlarını sordu, sorunlarını dinledi.

Siyasilerle ve bürokratlarla bayramlaşmaya iki torunuyla gelen roman bir vatandaş, Bakan Suat Kılıç ve Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ile bayramlaştı. Bakan Kılıç’ı gören roman çocuklar, Kılıç’ın elini öpünce Bakan Kılıç, eğilerek çocuklarla önce sohbet etti. Ardından da bayram harçlıklarını vererek güle güle harcamalarını istedi.

Belediye binasında gerçekleşen halkla bayramlaşma merasimine Bakan Kılıç ile Vali Aksoy’un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve Çağatay Kılıç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Baro Başkanı Av. Necat Anıl, eski milletvekilleriyle çok sayıda bürokrat katıldı.