Aydın Doğan yardımcısını çağırıp 'Bana Kuran'ı Kerim'i getirin' dedi

Rasim Ozan Kütahyalı: Aydın Doğan yardımcısı çağırıp “Kuran-ı Kerim’i getir el basacağım” dedi.

Aydın Doğan yardımcısını çağırıp 'Bana Kuran'ı Kerim'i getirin' dedi
Beyaz Tv ekranlarında Latif Şimşek 'in modere ettiği “Dinamit”te Aydın Doğan 'ın Vatan ve Milliyet gazetesini Yıldırım Demirören 'e gerçekte satmadığı iddiası mercek altına alındı. Bir izleyici sorusu üzerine gündeme gelen konuya Rasim Ozan Kütahyalı Son noktayı koydu.

İddiaları Bodrum 'da Aydın Doğan 'a sorduğunu kaydeden Rasim Ozan Kütahyalı, Aydın Doğan 'ın kendisine iddiaların yalan olduğunu aktardığını söyledi.

Aydın Doğan 'ın Milliyet ve Vatan 'ı gerçekte satmadığı iddiaları hakkında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı bu konuyu Aydın Doğan 'la konuştuğunu ve bu iddialara birinci ağızdan cevap aldığını söyledi.

YARDIMCISINI ÇAĞIRIP “BANA KURAN-I KERİM 'İ GETİRİN” DEDİ

Aydın Doğan 'la yaptığı görüşmeyi canlı yayında aktaran Rasim Ozan Kütahyalı “Ben Bodrum 'daydım. Aydın Doğan 'ı da gördüm. Ve bunu sordum. Kendisi tepki verip yardımcısını çağırdı ve 'Bana Kuran-ı Kerim 'i getir el basacağım ' dedi. Birazda bunalmış gibiydi ve dedi ki ' Ben bunu sattım ve kesinlikle böyle bir şey olamaz. Aksi halde hapse girerim… Bu halka açık şirket. Böyle bir şey uydurmaç” dedi.” ifadelerini kullandı.

AKSİ HALDE HAPSE GİRERLER
Böyle bir iddianın imkansız olduğunu kaydeden Rasim Ozan Kütahyalı “Milliyet-Vatan 'ın satışı muvazaalı hem Aydın Doğan, hem de Yıldırım Demirören hapse girer. Bunların ikisi de 35-40 yıllık işadamı. Böyle bir şeyin imkanı yok.” dedi.

BEYAZ GAZETE