Halkbank’tan Esnaf ve KOBİ’lere Yeni Ürün Müjdesi

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Şahap Kavcıoğlu, “Yeni ürün ve hizmetlerimiz ile hem KOBİ’leri hem de esnafı daha iyi imkânlara kavuşturacağız.” dedi.

Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Konaklama’da verilen iftar yemeğine konuk oldu. Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Zeki Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Demirezen’in de katıldığı iftarda söz alan Kavcıoğlu, şunları ifade etti:

“Halkbank’ın 2011-2012 hem Türkiye’de hem de Bayburt’ta elde ettiği başarıdan dolayı tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Bayburtlu hemşerilerimize de ayrıca bankamıza teveccüh, ilgi ve alakalarından dolayı bir Bayburtlu olarak teşekkür ediyorum. Halkbank Bayburt şubesi olarak ilin polisine, esnafına, sanayisine en iyi şekilde hizmet etmeye elimizden geldiği kadar bankamızın ürün ve hizmetleri alanında hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bankamız özellikle KOBİ bankası ve esnaf bankası. Benim takip ettiğim kadarıyla da hem Türkiye’de hem de Bayburt’ta 2011 esnaf açısından hakikaten çok iyi bir sene oldu.”

Hükümetin, esnafa sunduğu imkânları esnafa en iyi şekilde ulaştırdıklarını aktaran Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Kavcıoğlu, şöyle devam etti: “Esnafımızın da bu imkânlardan en iyi şekilde yararlanarak bunu hizmete, üretime dönüştürmeleri, banka olarak bu sene ortaya koyulan başarının sonucu olarak hem rakamsal olarak hem getiri olarak hem de esnafımızın memnuniyeti olarak geldiğimiz aşama herkesi tatmin edici, memnun edici seviyededir. Bu anlamda 2012’de Türkiye’de KOBİ ve esnaf yeni çıkarılan ürün ve hizmetlerle daha iyi imkânlara kavuşturulacak. Sunacağı finansmanla, esnafın üretime dönük en iyi şekilde en iyi duruma geleceği bankamızın ve hükümetimizin destekleriyle ulaşacağı geleceği noktayı memnuniyet verici bir nokta olarak görüyorum.” Şahap Kavcıoğlu, karlılık, hizmet kalitesi, başarı ve halka açık bir banka olarak hisselerine gösterilen ilginin ortada olduğunu da sözlerine ekledi .