Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinde Görev Değişikliği

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Ünal, başhekimliğine atandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği'ndeki görev değişikliği için devir teslim töreni düzenlendi.

Doç. Dr. Mustafa Ünal, görevi başhekimliği 4 yıldır sürdüren Doç. Dr. Abdullah Erdoğan'dan devraldı.

Yeni Başhekim Ünal, törende yaptığı konuşmada, Erdoğan'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve hastaneyi daha iyi standart ve kalitede hizmet verebilmesi için Erdoğan'ın bıraktığı yerden çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Erdoğan da yeni Başhekim Ünal'a başarı diledi. Erdoğan, ''Göreve yeni gelen arkadaşıma bayrağı daha ileriye götürecek şekilde başarılı ve huzurlu bir gelecek diliyorum'' dedi.

Başhekim Mustafa Ünal ile başhekim yardımcısı olarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülbin Arıcı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan Mıhçı, İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Koçak, Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seçkin Söyüncü, İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Yrd. Doç. Dr. Yaşar Tuna, Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Akyol görev yapacak.

Muhabir: Hatice Özdemir

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA