Medıcana Sağlık Grubu Üst Düzey Yöneticileri Samsun’da

Medicana Sağlık Grubunun aylık değerlendirme ve koordinasyon toplantılarının Temmuz ayı toplantısı, Samsun'da gerçekleştirildi.

Rutin olarak genellikle grup merkezinin yer aldığı İstanbul ' da yapılan toplantının bu defa Samsun ' da yapılmasının farklı bir anlamı da bulunuyor . Medicana Samsun Hastanesi ' nin lokalizasyon olarak sel felaketi yaşanan Canik ilçesinde hizmet vermesi nedeniyle , Medicana Samsun Hastanesi yöneticilerine destek olmak üzere Samsun ' a gelen Medicana Sağlık Grubu üst düzey yöneticileri , bağlı hastanelerin Genel Müdürleri ve direktörleri Medicana Samsun Hastanesi yöneticilerinden yaşanan sel felaketi ile ilgili bilgi aldılar .

Medicana Sağlık Grubu ' nun yönetim kadrosuyla Medicana Samsun Hastanesi yöneticilerinin tanışıp , bir araya geldiği toplantıda Medicana Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Reha Özkaya , “Samsun Hastanemiz ilk 9 ayda tüm hedeflerini gerçekleştirmiştir . 2012 yılının ikinci yarısı için hedef ve strateji belirlemek üzere bir araya gelinmiştir . Hastanemiz bu dönemde ortaya koymuş olduğu açılış hedeflerini hızlıca gerçekleştirerek , ileriye dönük hedeflerini de stratejiler belirleyip , hızlıca hayata geçirmeyi planlıyor” dedi .

Türkiye’nin sağlık açısından çok önemli adımlar attığını ve büyük işlere başardığını belirten Özkaya , “Türkiye ' yi dünyadaki diğer ülkelerle kıyaslamak lazım ki geldiği noktayı görebilelim . Türkiye sağlıkta Batı Avrupa ülkelerinin standartlarını yakalamış bir ülke . Samsun ' a baktığımızda Samsun ' daki sağlık hizmetinin dünyadaki birçok gelişmiş ülkelerin önemli şehirleri ile kıyaslandığında övünülecek bir durumda olduğunu görüyoruz . Sadece Türkiye ' nin batı illerinde değil , doğu illeri ve Karadeniz illeri de dahil artık dünya standartlarında bir sağlık hizmetinden bahsediyoruz . Ülke olarak sağlık alanında çıtayı çok yükselttiğimizi düşünüyorum” diye konuştu .

Kaynak: İHA