Marmaris'te Sıcaktan Bunalan Tatilciler Sahilleri Doldurdu

Hava sıcaklığının 35, deniz suyu sıcaklığının ise 24 derece ölçüldüğü Marmaris'te sıcaktan bulanan tatilciler sahilleri doldurdu.

Marmaris Halk Plajı, Uzunyalı ve İçmeler sahillerinde şezlonglara uzanarak güneşlenen turistler sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı. Hava sıcaklığının özellikle öğle saatlerinden sonra etkisini artırması nedeniyle bazı tatilciler, sabah erken saatlerde denize girmeyi tercih ediyor.

Şezlonglara uzanan yerli ve yabancı turistlerin bazıları kitap okurken bazıları uyumayı tercih etti. Denize Gökova Körfezi'nin mavisiyle ünlü koylarında girmeyi tercih eden turistler ise günübirlik tur tekneleriyle gezintiye çıktı. Marmaris Limanı'ndan demir alan tekneler, müzik eşliğinde mavi koylara doğru yol aldı.

Tatil için Ankara'dan ailesiyle Marmaris'e gelen Adnan Kırbaç, AA muhabirine, sıcak havada serinleyerek eğlenmenin en iyi yolunun denize girmek olduğunu söyledi.

Tatil için geldiği Marmaris'te günün büyük bölümünü sahilde geçirdiğini anlatan Kırbaç, ''Hava çok sıcak olduğu için erken saatlerde sahile geliyoruz. Günü neredeyse burada geçiriyoruz. Akşamları da sahil kenarlarındaki kafelerde zaman geçiriyoruz'' dedi.

Öte yandan, tatillerini spor yaparak geçirmeyi tercih eden turistler de halk plajındaki su sporları merkezlerinde deniz sörfü, su kayağı, jet ski, muz ve deniz paraşütüyle hem serinledi hem de spor yaptı.
Kaynak: AA