Bolu’da Cuma Namazı Öncesi Ahi Duası Yapıldı

Bolu Müftülüğü ile Yukarı Çarşı Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin katkılarıyla her hafta yapılan ahi duasına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katıldı.

Yıldırım Beyazıt Camisinde yapılan ahi duasına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Müftüsü Mehmet Şahin, Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka ve çok sayıda esnaf katıldı.

Dua öncesi Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, kan bağışının önemine değinerek, hem yukarı çarşı esnafını hem de vatandaşları gönüllü kan bağışına davet etti.

Ahi Duası’na katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da esnaflara birlik ve beraberliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Yukarı Çarşı esnafının birlik ve beraberlik içerisinde dernekleşmesi ve bu dernek sayesinde de birlikteliği devam ettirmesi bizim için Son derece önemlidir. Cenabı hak bu organizasyonun karşılığını ve bereketini sizlere versin. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından Ahilik Duası yapıldı. Daha Sonra katılımcılara BEH-DER tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler ikram edildi .
Kaynak: İHA