Vali Daşöz Çocuk Yurdu ve Huzurevi Sakinleri İle İftar Yaptı

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Özel İdaresi tarafından yetiştirme yurdu çocukları ve huzurevi sakinlerine verilen 250 kişilik iftar yemeğine katıldı.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesi ile Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Halil İbrahim Daşöz’ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Müftüsü Sinan Cihan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ile yetiştirme yurdu ve sevgi evlerinde kalan çocuklar ve huzurevi sakinleri katıldı.

İftar yemeği için Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğü bahçesine gelen Vali Halil İbrahim Daşöz, yetiştirme yurdu çocukları ve ilçelerden gelen huzurevi sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Ramazan ayını tebrik eden Vali Daşöz, huzurevi sakinleri ve çocuklar ile tek tek ilgilendi. Vali Daşöz, “Huzurevi sakinleri ve yurtlarda kalan çocuklarımıza toplam 250 kişiye İl Özel İdaresi’nin desteğiyle verilen iftarımızı yapacağız. İftar programlarımız aralıksız devam ediyor. İlçelerden de gelen huzurevi sakinlerimiz var. En küçüklerle en büyükler bir aradalar. Ramazan ayının en büyük özelliği de birlik ve beraberliği sağlamaktır. Sevgi, saygı, kardeşlik duygularının gelişmesine vesile oluyor. Huzurevi sakinlerimizle, çocuklarımızla bir araya gelerek bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

İftardan sonra Vali Daşöz, çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Çocuklar bir yandan fıkra anlatırken, diğer yandan türkü, şarkı söyleyip şiir okudular. Servet Gülen adlı çocuğun okuduğu Azerbaycan Marşı büyük alkış aldı. Vali Daşöz’ün de fıkra anlattığı gecede çocuklar hep birlikte 251 Bin Dev Öğrenci Marşı’nı söylediler. Daha sonra Vali Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ile birlikte 2009 yılında başlayan ancak inşaatı duran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmet binasını inceledi .
Kaynak: İHA