Ford Otosan Kocaeli Fabrikası Çalışanları, Geleneksel Ramazan Eğlencelerinin De Yer Aldığı İftar Programında Bir Araya Geldi

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası çalışanları, geleneksel Ramazan eğlencelerinin de yer aldığı iftar programında buluştu.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün'ün fabrika alanı içindeki Gönül Parkı'nda ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Kocaeli Fabrikası'nda çalışan yaklaşık bin işçi ve aileleri katıldı.

İftar öncesi çalışanlar arasında çeşitli yarışmaların yapıldığı etkinlikte konuşan Yenigün, iftar organizasyonunun bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bundan sonra da Ramazan etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

Yenigün, şirket olarak sürekli rekorlara imza attıklarını ifade ederek, ''Hedefimiz daha da büyümek, şirketi önümüzdeki on yıllara taşımak. Umuyorum ki burada yediğimiz iftar yemeğini bundan onlarca yıl sonra çocuklarımız ve torunlarımız da yiyecekler. Bu şirket doğru yolda gidiyor ve daha da iyi olacak'' dedi.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da Ford Otosan'ın Gölcük için önemli bir işletme olduğunu belirterek, çalışanların üç yıldır Ramazan etkinliğinde bir araya gelmesi, birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmelerinin ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu kaydetti.

Etkinlik, sema gösterisi, Hacivat ve Karagöz, kanto ve geleneksel Türk tiyatrosundan gösterilerle devam etti.

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA