AK Parti’li Gençlerden Başkan Genç’e Ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, göreve yeni seçilen AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nazif Akın ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

AK Parti’li gençlere yeni görevlerinde başarı dileyen Başkan Genç, Gençlik Kolları üyelerine hem tecrübelerini anlattı hem de tavsiyelerde bulundu. Genç, "Birlikteliği hiç bozmayın. Başarı ancak birliktelikle sağlanır" dedi.

Siyasetin halkı ve Hakk'ı memnun etme sanatı olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Gençler olarak siyasete girerek büyük bir işe talip oldunuz. Ülkemiz son 11 yılda çok büyük mesafeler kat etti, geçmişten çok farklı bir noktaya geldik, ancak bugünlerin kıymetini bilmek için geçmişi de bilmek, unutmamak gerek. Türkiye AK Parti iktidarı ile birlikte ekonomik yönden gelişirken, dünyada da saygı duyulan, söz sahibi bir ülke olmuştur" diye konuştu.

Samsun ülkemiz için dünyada az bulunan çok önemli bir şehir olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Kurtuluş Mücadelesi’nin başlangıç noktası olan Samsun, ikinci İstanbul'dur. Biz şehrimizi yeniden uluslararası şehir yapmak istiyoruz. Ancak bunun için hep birlikte şehrimizin öneminin farkında olacağız. Samsun'u 21. yüzyılı algılayarak, yeniden Anadolu'nun başkenti yapmalıyız. Yaşadığımız şehrin tarihini iyi bilmeliyiz ki, daha önce siyaset, ticaret ve bilim-sanat şehri olan Samsun'u eski misyonuna kavuşturalım" şeklinde konuştu.

Gençlere güvendiğini de ifade eden Başkan Genç, şunları söyledi: "Bizler şehrimizi, ülkemizi geleceğe taşıyoruz. Ancak sizlerin daha iyi yapacağına inancım tam. Gözlerinizdeki ışıltıyı görmek beni gelecek adına daha da heyecanlandırıyor. Teşkilatlarımızla hiç problem yaşamadık, her zaman diyalog içinde olduk. Birlikteliği hiç bozmadık. Sizler de her daim birlik olun, başarı gelecektir. Bir de yaptığımız işlerde asla kaliteden taviz vermedik. Kültürden eğitime, sağlıktan ticarete, yaşam alanlarına kadar en iyileri Canik'te. 8 yılda Canik'te insanlarımız çok değişti, gelişti. Artık ilçemiz halkının bakış açısı, vizyonu genişledi. İnsanlarımız artık daha mutlu. Bu bana gurur veriyor."

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in çalışmalarını takdir ettiklerini vurgulayan AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nazif Akın da AK Parti’li gençler olarak Canik'in ve Samsun'un gelişimine katkıda bulunmak istediklerini belirterek, "Canik Belediye Başkanımız Sayın Osman Genç bizler için bir başarı örneğidir. Canik'i 8 yılda hayallerin ötesine taşıdığı için kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA