AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun'dan LYS Yalova Birincisine Hediye

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, LYS puan türlerinin 9'unda Yalova birincisi olan Engin Çeşmeci'ye başarılarından dolayı çeyrek altın hediye etti.

LYS'nin 9 puan türünde Yalova birincisi ve puan türlerinin bazılarında Türkiye 31., 32., ve 37'ncisi olan Engin Çeşmeci, Milletvekili Coşkun'u ziyaret etti.

Yalova'nın eğitimde marka haline geldiğini ve başarı çıtasını artırmanın herkesin görevi olduğunu ifade eden Coşkun, eğitimde iddiası olan her gencin yanında olduklarını vurguladı. Coşkun, şöyle konuştu:

''Başarılı öğrencilerimiz üzerinde başta değerli öğretmenler, aileleri ve eğitim öğretim kurumlarının idarecilerinin emeği vardır, her birine teker teker teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat en önemlisi de onu başaran öğrencimiz, öğrencilerimizdir. Bizler de bugün bu başarıyı tebrik ediyor ve mütevazı bir şekilde ödüllendiriyoruz. Bu kez sınavında beklediği sonucu elde edememiş öğrencilerimizin de daha çok çalışarak hem kendileri hem de Yalova adına önemli bir başarı elde edilmesine büyük bir destek sağlayacağına inanıyorum.''

Coşkun, konuşmasının ardından Çeşmeci'yi kutlayarak, çeyrek altın hediye etti .
Kaynak: AA