Kura Nehri Çevresinde Çevre Düzenlemesi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kapalı semt pazarı ile Kura nehri çevresinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Köksoy, Ardahan Belediyesi olarak Kura nehrini güzelleştireceklerini söyledi.

Amaçlarının Ardahanlıya Kura nehrini güzelliğiyle sunmak olduğunu ifade eden Köksoy, Ardahan köprüsü ile otogar arasındaki alanda çevre düzenlemesi çalışmasına başlattıklarını, bu çalışmada yürüyüş parkurlarının yanı sıra oturma alanları ve birde havuzun yer alacağını ifade etti.

Başkan Köksoy, şunları kaydetti: "Mevcut bölge hakikaten çok güzelleşecek. Özellikle bu söz konusu projelerin faaliyete geçmesiyle bu güzellikler ortaya çıkmış olacak. Amacımız sadece burasını değil, kentin her noktasını güzelleştirmektir.’’

Vatandaştan sabır beklediklerini belirten Köksoy, "Yapılacak işlerin gelecek vaat etmesi için alt yapısını oluşturarak ortaya koyuyoruz. İşte hayvan pazarını kent merkezinden çıkardıktan sonra semt pazarının temelini attık ve kısa sürede bitecek. Bunlar plan ve projeyle, zamanla, sabırla oluyor. Ol demekle olmuyor." diye konuştu.

Hiçbir vatandaşın beklentisini boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Köksoy, şöyle devam etti: "Hiçbir vatandaşımızın beklentisini boşa çıkarmayacağız. Çünkü bizim tek gayemiz var, oda Ardahan’ın hak ettiği hizmeti, vatandaşımızın hak ettiği hizmeti ortaya koymak. Bunu başarmak için en büyük desteği vatandaşımızdan alıyoruz. Her şey vatandaşımızın desteğiyle oluyor. O zaman her vatandaşımın talebine cevap vermiş oluyoruz. "
Kaynak: İHA