AK Partili Kadınlar Şahinbey Belediyesi'nin Hizmetlerini Gezdi

AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları yerinde gördü.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen gezi turuna AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu ve yönetim kurlu üyeleri katıldı.

İlk olarak sokak sağlıklaştırma ve Şıh Cami meydan çalışmasını gezen AK Parti Şahinbey ilçe Kadın Kolları üyeleri, daha sonra Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, Akkent Spor Köyü ve Kentsel dönüşüm alanlarını gezdi. Gün boyu süren hizmet gezi turunda AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları üyeleri sırasıyla Hoşgör Meydan çalışması, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Deniz ve Güneş semt pazarları, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi, Çocuk Dünyası Parkı, Bostancı Mektebi, Gümrük Hanı ile Şahinbey Parkı'nı gezdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri düzenlenen gezi turu ile görme imkanı bulduklarını ifade eden AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu, ''Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun kentsel dönüşüm çalışması, konut çalışması, Gençlik merkezleri, sosyal tesisler, park ve yeşil alan çalışması, restorasyon çalışmaları, tarihi dokunun gün yüzüne çıkartılması ve spor alanları gibi tüm alanlarda çalışma yaptığını gördük. Şehrimizi güzelleştiren bu güzel çalışmalarından dolayı Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Yaptığı hizmetlerle bizler gurur duyuyoruz” dedi

Kaynak: İHA