Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı, yeni dönemin ilk birim toplantısını düzenledi.

İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir’in başkanlığında parti il binasında yapılan toplantıya, Tanıtım ve Medya Komisyonu üyeleriyle ilçelerin Tanıtım Medya başkanları katıldı.

Toplantıda geçen ay yapılan kongre sonucunda şekillenen AK Parti’nin yeni il yönetiminin basınla ilişkilerde izleyeceği strateji, ilçelerin birim başkanlarına anlatıldı. Bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı Demir, partinin yazılı, görüntülü ve sesli basınla arasındaki iletişimini sağlamak, kamuoyu oluşturma çalışmalarını yürütmek ve bu konudaki genel stratejiyi belirlemek amacıyla biraraya gelindiğini ifade etti.

İlçe başkan yardımcılarına, iktidarın 9,5 yılda yaptığı çalışmaları ve icraatları anlatan Demir, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nın, iktidarın Türkiye’ye kazandırdığı eserleri bir kitapçıkta topladığını belirtti.

AK Parti’nin iktidarda geçirdiği 9,5 yılı özetleyen kitapçığı, tanıtım ve medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcılarına dağıtan Aziz Demir, teşkilat mensuplarından hükümetin icraatlarını halka anlatmalarını istedi. “Alnımızın Akıyla 9,5 Yıl, Birlikte Başardık” adlı kitapçığın içinde icraatların özetinin bulunduğunu belirten Demir, teşkilat mensuplarının sahaya inerek bunları vatandaşlara anlatacağını ifade etti.