Erdemli'de Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı

Erdemli Kaymakamlığınca bu yıl 8'incisi düzenlenen ''Toros Köylerarası Futbol Turnuvası'' başladı.

Kaymakam İbrahim Özefe, Güzeloluk köyünde 22 takımın katılımı ile başlayan turnuvanın açılışında, geleneksel hale getirdikleri etkinliğin hem birlik ve beraberliğin korumasını, hem de köylülerin kaynaşmasını sağladığını söyledi.

Turnuva kapsamında yapılacak 50 müsabakanın centilmenlik çerçevesinde gerçekleşeceğine inandığını ifade eden Özefe, şöyle devam etti:

''Bu etkinliğin asıl sahibi, müsabakaya katılan gençlerimiz, hocalarımız ve köy muhtarlarımızdır. Kurallara uyarak yapılan bu faaliyetin ilerleyen yıllarda devam etmesini diliyorum. Turnuva köydeki futbolcularımızı bir araya getirdiği gibi, köylülerimiz için de sosyal etkinlik oluşturuyor.''

AK Parti İçel Milletvekili Nebi Bozkurt da, birlik beraberlik içerisinde, ahlaki kurallara uyarak yapılacak mücadelenin önemine dikkati çekerek, ''Gençlerimizden kurallar çerçevesinde, köylerimize yakışır şekilde spor yapmalarını istiyorum'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise, futbol etkinliklerin insanların bir arada olmasını sağlayan önemli unsurlardan biri olduğunu kaydetti.

Turnuva, AK Parti İçel Milletvekili Bozkurt, Kaymakam Özefe ve Başkan Tollu'nın vuruşu ile başladı.

Muhabir: Derviş Çömez/Veli Gürgah

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA