Mhp Ordu Teşkilatı'nda Görev Bölümü Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Yönetim Kurulu, görev bölümü yaptı.

8 Temmuz Pazar günü yapılan ve Cemal Enginyurt’un il başkanlığına seçildiği kongre sonucu gelen yönetim kurulu, görev bölümü yaparak çalışmalarına başladı.

Cemal Enginyurt başkanlığındaki MHP Ordu İl Yönetim Kurulu'nda Zafer Uzunlar İl Sekreteri, Erdem Eker İl Sekreter Yardımcısı, Ali Şenyurt İl Sekreter Yardımcısı, Kenan Çetinkaya İl Teşkilat Başkan Yardımcısı, Özkan Şenyurt İl Teşkilat Başkan Yardımcısı, Serdar Akpınar Seçim Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Köksal Yılmaz Mahalli Yönetimler’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Burak Bayram Basın ve Yayın Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı, Mevlüt Demirbaş Halka İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Bahattin Keskin Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Yunus Öztürk İl Muhasibi, Aşkın Şimşir İl Muhasip Yardımcısı, Yakup Eser İl Muhasip Yardımcısı olarak görev aldı.

Bu arada, MHP Ordu Teşkilatı, bir ilki gerçekleştirerek il ve ilçelerinin sorunları, çözüm yolları ile ilgili olarak araştırma ve geliştirme (AR-GE) merkezini faaliyete geçirdi. AR-GE Yönetim Kurulu Üyeleri ise Ömer Baş, Recep Azaklı, Cevdet Türker, Şemsettin Şahin, Hüsnü Levent Evren, Beytullah Kovancı, Azmi Aygör ve Cemil Cavit Yalçın’dan oluştu .
Kaynak: İHA