Trabzon Valisi Kızılcık Açıklaması

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, köylerin de şehirlerin standardında hizmet alması gerektiğini belirtti.

Kızılcık, Çağlayan'a bağlı Sevimli-Kozluca-Özbirlik grup yolunda incelemelerde bulundu. Kızılcık'a incelemeler sırasında Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çağlayan Belediye Başkanı Firar Bayrak, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ve muhtarlar eşlik etti.

Kırsal ile şehir arasında hizmette bir farklılık göstermediklerini ifade eden Kızılcık, asfaltlanan yola vatandaşların sahip çıkmasını istedi.

Yapılan yolların gelişigüzel kazılmasından dolayı bozulmalar olduğunu belirten Kızılcık, şöyle devam etti:

''Sizlerden istirhamımız yolları kazdırmayın. İlle kazılması gereken bir yer varsa, bu konuda yetkililerle irtibata geçilsin ki kazılan yerleri tekrar onaralım. Tüm vatandaşlarımız bu yola sahip çıksınlar. Yapılanı bir yıl sonra, iki yıl sonra tekrar yapmayalım ki diğer yerlerimizin de yollarını tamamlayalım. Tüm vatandaşlarımız aynı şekilde kaliteli hizmetten istifade edebilsin. İşbirliği ile hep beraber mutlu bir toplum olabiliriz. Kırsaldaki vatandaşların, şehirdeki vatandaşlar gibi kaliteli hizmet alması için çalışıyoruz.''

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise Trabzon'da çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ''Böyle bir hizmetin gerçekleştirilmesinde katkıları olanlara teşekkür ediyorum. Oluşturulan birliktelik hizmeti arttırdı. Halkımız çok daha iyilerine layık. Bugün böyle bir güzel hizmetin gerçekleştirilmesinden çok mutluyuz'' dedi.

Sevimli-Kozluca-Özbirlik gurup yolu toplam 5 kilometre olduğu ve bu yolun 3 kilometrelik kısmının yaklaşık 400 bin lira maliyetle birinci sınıf asfaltla kaplandığı belirtildi.

Muhabir: Zafer Sel

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
Kaynak: AA