Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, partisinin Kayseri İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısına katılarak, Meclis'in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz hafta yapılan Kayseri İl Kongresi'nin Son derece başarılı geçtiğine vurgulayan Elitaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kongredeki coşkudan duyduğu memnuniyeti defalarca dile getirdiğini ve Kayseri İl Teşkilatı'nı kutladığını söyledi.

İl Başkanı Ömer Dengiz ve ekibinin önemli işlere imza attığını belirten Elitaş, ''Kayseri teşkilatımız, Türkiye'ye örnek bir teşkilattır. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunan Elitaş, yapılan anketlerin Sonuçlarının da kendilerini memnun ettiğini belirterek şöyle konuştu:

''AK Parti her ay düzenli olarak 3 farklı şirkete çeşitli konularda anket yaptırıyor. Bunun Sonucunda parti politikalarının halk tarafından nasıl algılandığını değerlendiriyoruz. Şirketlerin yaptığı anketler birbirini doğrular nitelikte çıkıyor. Bu da yaptığımız ve yapacağımız işlerde bize yol gösterici oluyor. En Son yapılan anketlerde partimizin oy oranının yüzde 53,7'ye yükseldiğini gördük. CHP ve MHP' nin oylarında ise düşüş devam ediyor. Son yıllardaki seçim Sonuçları ve anketlerde ortaya çıkan durum, Türk halkının siyaseti okuma konusunda iyice uzmanlaştığını gösteriyor.''

-O cani İmralı'da-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'in terörist başı Öcalan'la ilgili halkın kafasını karıştırmaya çalıştığını, bunun kimseye yarar sağlamayacağını ifade eden Elitaş, ''O cani İmralı' dadır. Bahçeli inanmıyorsa, gidip baksın, fotoğraf çektirip dağıtsın. Bu konular üzerinde siyaset yapmak, milletin duygularıyla oynamak, bir partinin genel başkanına yakışmıyor. CHP, MHP ve BDP, birçok konuda maalesef aynı çizgide siyaset yapıyorlar'' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise, ''Türkiye geneline paralel olarak Kayseri'deki oy oranında da önemli artış olduğunu anketler sayesinde öğrendiklerini ifade ederek, ''Çok genç, çok dinamik bir teşkilata sahibiz. Milletvekillerimizle, başkanlarımızla ve teşkilat kademelerimizle tek yürek çalışmanın neticelerini alıyoruz'' dedi.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA