Oteldeki Patlama Güvenlik Kamerasında

İçel'de bir otelin önüne bırakılan piknik tüpüne sarılı el yapımı bombanın patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.

Otelin mutfak kısmında hasara neden olan patlama anı ve bisikletli 2 saldırgan, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, sabah saat 05.30 sıralarında Müfide İlhan Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan Eken Oteli'nin mutfak kısmında patlama meydana geldi. Patlamada, otelin mutfak bölümünde çalışan Cemal Aybek (36) yaralandı. Patlama sonrası otelin zemin katında bulunan mutfağın camları kırılırken, içerde küçük çapta madde hasar meydana geldi. Patlamanın neden olduğu yangın da otel görevlileri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, patlamaya, piknik tüpüne sarılı el yapımı bombanın neden olduğunu belirledi.

PATLAMA ANI KAMERADA

Bu arada, patlama anı ve 2 kişi oldukları ileri sürülen saldırganların görüntüsü, otelin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera görüntülerine göre, saat 05.20 sıralarında otelin önüne gelen bisikletli 2 kişi, ellerindeki piknik tüpünü ateşleyerek mutfak kısmına bırakıyor. Saldırganlar daha sonra ortadan kaybolurken, bir kaç dakika sonra ise patlama meydana geliyor. Kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı .
Kaynak: İHA