Saçı Beyazlayan Hollywood Ünlülerinin Çaresi Türk İşadamı Oldu

Türk iş adamı, Osmanlı döneminde saraylarda kullanılan güzellik ve saç bakım ürünleriyle dünyaya açıldı.

Saçları eski rengine döndüren formülü geliştiren iş adamı daha önce güzellik maskesi pazarladığı Hollywood'a, bu kez beyazlayan saçları eski rengine döndüren bir formülün satışını yapıyor. Osmanlı döneminde saraylarda padişah eşleri ile saraydaki kadınların güzellik için kullandıkları özel iksirleri bir araya getiren Türk iş adamı Kemal Karadağ, sipariş üzerine Beverly Hills'in ünlü simalarına özel maskeler ve iksirler hazırlıyor.

Osmanlı döneminde saray kadınları ile padişah eşlerinin güzellik sırları üzerinde uzun süren araştırmalar yapan İşadamı Kemal Karadağ, bu emeklerinin karşılığını Beverly Hills'ten buldu. Son olarak beyazlayan saçları eski haline getiren Ozoderm isimli markayı Avrupa'ya isim hakkıyla birlikte satan İş adamı Kemal Karadağ, Türkiye'de ise bu formülü Dexe adıyla pazarlamayı hedefliyor. Formülünü eski bir Osmanlı kitabından bulduğunu belirten Karadağ, "Bu formül beyazlayan saçları eski haline getiriyor. Mucize tarak dediğimiz özel bir malzemeden üretilmiş tarak ile solüsyon saça sürüldüğünde saç 1 ayda eski rengine dönüyor. Tamamen bitkisel olduğu için herhangi bir yan etkisi de bulunmuyor." dedi.

Osmanlı formüllerini laboratuar ortamında zenginleştirerek hazırlanan Dexe formülü, ürün piyasaya çıktığı anda Los Angeles'ta düzenlenen Amerika Kalite Zirvesi'nde de ödüle layık görüldü.

Kaynak: İHA