Uzunköprü Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi 2011/2012 Mezunlarını Verdi

Uzunköprü Anadalo Kız Meslek Lisesinde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Uzunköprü Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi  2011/2012 Mezunlarını Verdi
Okul bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Uğur Kolsuz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çakmak,Belediye Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çotra ve öğrenci velileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Günay Baki bu sene 104 öğrenci mezun ettiklerini söylerek öğrencilere hitaben , “ Bu gün burada bulunmaktan mezunlarımızın başarısını birlikte kutlamaktan onur duyuyorum. Öncelikle, geleceğimizin aydınlık yüzü olan bu pırıl pırıl gençleri yetiştiren değerli öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için canla başla uğraşan fedakar velilerimiz Sizleri bu ışıltılı gençleri bu günlere getirmede verdiğiniz emek için kutluyor, çocuklarınızı bizlere emanet ettiğiniz, bize güvendiğiniz, her zaman yanımızda olduğunuz, için sizlere teşekkür ediyorum" dedi

Yapılan konuşmaların ardından okul birincisi Buse Çolak’a İlçe Kaymakamı Uğur Kolsuz plaket ve hediyelerini verdi. Daha sonrasında okul öğrencileri mezuniyet belgelerini almak üzere sahneye davet edildi,öğrencilerin tamamı mezuniyet belgelerini aldıktan sonra kep atma töreni düzenlendi ve mezuniyet töreni sona erdi .
Kaynak: İHA