Çorum Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Armağanı

Çorum Belediyesi yıl sonu başlamadan önce öğrencilere tatil kitabı dağıtımına başladı.

Çorum Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Armağanı
İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Mustafa Ercan ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, okulları ziyaret ederek ilköğretim öğrencilerine belediye tarafından hazırlattırılan tatil kitaplarını hediye etti.

İlk olarak Danişmend Gazi İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Külcü, burada öncü ressamlar ve okul öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin açışlını gerçekleştirdi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Külcü ve beraberindekiler öğrencilere tatil kitaplarını dağıttı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çocukların tatil heyecanına ortak oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Belediye olarak 4 yıldır ilköğretim okullarına yıl sonu tatili başlamadan kitap dağıttıklarını hatırlatan Külcü, öğrencilerin yaz tatillerinde kitap okuma alışkanlıklarını devam ettirmelerini istediklerini belirtti.

Külcü, bu yıl belediye olarak 18 bin adet tatil kitabı dağıttıklarını açıkladı.

Karşıyaka İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Başkan Külcü, burada öğrenci velileri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Öğrenci velilerinden çocuklarına okuma alışkanlığının kazandırılması noktasında teşvik etmelerini isteyen Külcü, “Hızla gelişen teknoloji ile birlikte bilgisayar ve internet günlük yaşamın bir parçası haline geldi. Çocuklarımızın daha güvenli internet kullanımı için lütfen daha dikkatli olalım. Sanal dünyanın çocuklarımızı esir almasına izin vermeyelim” dedi .
Kaynak: İHA