Bartın'da Olimpik Günü Yürüyüşü Yapılacak

Bartın'da, 10 Haziran 2012 tarihinde Olimpik Gün yürüyüşü düzenleneceği belirtildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın'da 10 Haziran 2012 tarihinde Olimpik Gün Yürüyüşü yapılacak

Yapılan açıklamada, “Tüm dünyada ve ülkemizde gelenekselleşerek düzenlenen Olimpik Gün Şenlikleri kapsamında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün işbirliği ile 81 ilimizde 10 Haziran 2012 tarihinde Olimpik Gün Yürüyüşü gerçekleştirilecektir. Olimpik Gün Yürüyüşü, olimpik değer ve ilkeleri, olimpik tüzüğün özünü anlamamıza, sahiplenmemizi ve bu yaşam felsefesini içselleştirerek günlük yaşamımızın her kesitine yansıtabilmemizi öngörür. Olimpik Gün Yürüyüşüne katılmak, bu ideolojiyi sahiplenmenin, benimsemenin ve desteklemenin ifadesidir. Ana hedef en çok sayıda insana ulaşabilmektir" denildi.

Olimpik Gün Yürüyüşü'nün 10 Haziran 2012 tarihinde Cumhuriyet Meydanında başlayacağı, Davut Fırıncıoğlu Caddesi, Kemer Köprü Kavşağı, Şadırvan, Eski belediye önü, Yukarı Çarşı, Öğretmen evi önünde devam edip Yalı Mevkii Sevgi Parkı'nda sona ereceği belirtildi .
Kaynak: İHA