Ak Parti’liler ve Chp’liler Havaalanında Karşılaştı

Ordu’ya gitmek üzere Samsun-Çarşamba Havaalanı’na gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Deniz Baykal’ı bekleyen CHP’lilerle sohbet etti.Sinop’a gitmek için Samsun’a gelen Deniz Baykal’ı ise AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş karşıladı.

Çarşamba Havaalanı’nda karşılaştı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i karşılamak üzere havaalanına gelen AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve Deniz Baykal’ı karşılamak için havaalanında bulunan CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, yeni görevleri için birbirlerini tebrik etti. Her iki partililer de havaalanının VIP salonunda bir araya gelerek sohbet etti. Ordu’ya gitmek üzere özel bir uçak ile gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve partiler karşılarken, Bakan İdris Naim Şahin, VIP salonunda Deniz Baykal’ı bekleyen CHP’lilerle bir süre sohbet etti.

Bakan Şahin, Deniz Baykal’ın da geleceğini öğrenince kendisine selam gönderdikten sonra Ordu’ya gitmek üzere Samsun Havaalanı’ndan ayrıldı. Bakan Şahin’in ayrılmasından sonra Deniz Baykal’ın uçağı havaalanına indi. Deniz Baykal’ı ise İl Başkanı Mehmet Atalay, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve CHP’liler karşıladı. Köktaş ile bir süre sohbet eden Baykal, partililerle bir süre VIP salonunda oturduktan sonra Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Yıldıray Sapan ile birlikte Sinop’a gitmek üzere Samsun’dan ayrıldı .
Kaynak: İHA