AK Parti Genel Başkan Danışmanı Gülle, Başarılı Haltercileri Ödüllendirdi

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, başarılı haltercileri çeyrek altınla ödüllendirdi.

Merzifon Belediye Spor Takımı'nı antreman salonunda ziyarete giden Akif Gülle, beraberinde Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı ve AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez ile birlikte haltercileri ziyaret etti. Sporcuların başarılarıyla Merzifon'un adını duyurduğunu ifade eden Gülle, "Her insanın olduğu gibi sporcunun da bir hedefi olmalı. Eğer ulaşmak için bir hedefi yoksa yerinde sayacaktır.Ben buradaki sporculardan gerek aldıkları ödüller ve gerekse takip ettiğim kadarıyla hepsinin bir hedefi bir gayesi var.Bu gençlerimize hep beraber sahip çıkarak başarı çıtamızı yükseltmeliyiz.Belediye başkanımıza ve değerli hocamıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Belediye olarak spora çok önem verdiklerini haltercilerin her konuda yanlarında olduklarını belirtti.

Aydınlı, "Bir Merzifonlu olarak çok şanslı olduklarını kendisini haltere adayan bir hoca ile çalışıyoruz.Hocamız bu gençlerimizin elinden tutup kendi çocukları sahip çıkıyor. Merzifon’umuzun adını en güzel şekilde dünyaya duyuran hocamıza ve sporcularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Ziyaret sonunda Gülle ve Aydınlı tarafından sporculara hediye olarak çeyrek altın verildi.