'Türkiye'nin Finans'ı Türkiye Finans Kurumsal Kimliğini Yeniledi

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, son iki yılda yaşadığı hızlı büyümenin ardından tüm iş süreçlerine yansıttığı gelişim ve atılım programını kurumsal kimliğini yenileyerek sürdürüyor.

Logo ve amblemini yenileyen ve bunu tüm kurumsal kimlik çalışmalarına yansıtan Türkiye Finans, yenilenen yüzü ile finans sektörünün ağırbaşlı duruşuna sıcakkanlı bir görünüm kazandırıyor. "Türkiye'nin Finans'ı Türkiye Finans" mottosuyla sektöründe iddialı olduğunu vurguluyor.

Bankacılık sektöründeki birikimi ile katılım bankacılığı konusundaki uzmanlığını logo ve amblemine taşıyan Türkiye Finans, eski amblemindeki çiçek sembolünü de modernize etti. Finansın ağırbaşlı grisinden teknolojinin ve dijital dünyanın canlı mavisine degrade bir geçiş olan yeni kurumsal kimlikteki kırmızı çiçek de markanın dinamik yapısını sergiliyor. Türkiye Finans'ın kurumsal kimlik dönüşüm süreci hakkında bilgi veren Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "Son yıllarda finansal gücümüzükatlayarak istikrarlı bir büyüme sergilerken, birçok yeniliğe de imza attık. Kurumsal kimlik dönüşümü, profesyonel iş yapış biçimimizin sonuçlarının müşterilerimize ve tüm paydaşlarımıza yansımasıdır. Bundan sonra da tüm çalışmalarımıza 'Türkiye'nin Finans'ı Türkiye Finans' sloganımızı merkeze alarak yön vermeye devam edeceğiz" dedi.

"Bu süreçte katılım bankacılığının sağlam altyapısının ve finansman modelinin tam olarak algılanması için uzun dönemli bir reklam kampanyası başlatacağız'' diyen Gürerk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gelişime odaklı istikrarlı bir büyüme sergilerken aynı zamanda birçok yeniliği hayata geçirdik. Sermayemizi yüzde122 oranında arttırdık. Şube sayımızı 186'ya çıkardık. Yılsonuna kadar şube sayımızı 200'ün üzerine çıkarma hedefimizi hayata geçireceğiz. Finansal açıdan gücümüzü katlarken, çok daha kuvvetli bir şekilde yolumuza devam edebilmek için reorganizasyona gittik. Vizyonumuz ve misyonumuzdan organizasyon yapımıza, çalışma disiplinimizden iş süreçlerimize, performans sistemimizden hedeflerimizekadar önemli bir gelişim sürecinden geçtik. Tüm bunları yaparken de temel prensibimiz olan katılım bankacılığı ilkelerinden ödün vermeden müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Şu anda yaşadığımız kurumsal kimlik dönüşümü, tüm bu başarılı süreçlerin sonuçlarının paydaşlarımıza bir yansımasıdır" dedi

Kaynak: İHA