AK Parti Milletvekili Can'dan Şarhöyük Mahallesi Sakinlerine Ziyaret

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can Şarhöyük Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi.

Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla esnaf ziyaretinde bulunan Can vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyerek, gündeme ilişkin konularda vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çalışmaları kapsamında Büyükşehir merkezlerinde başlatılacak olan Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Can, Eskişehir’in kentsel dönüşümde bakanlığın öncelik verdiği şehirlerden olduğunu ifade etti.

AK Parti hükümetleri döneminde TOKİ tarafından beş yüz binden fazla konut yapıldığını belirten Can şunları söyledi, "Önümüzdeki dönemde planlanan dönüşüm projelerinde Odunpazarı Belediyesi’nin bugün gerçekleştirdiği Karapınar Vadisi dönüşüm projesi kentsel dönüşüm adına örnek bir proje. Planlanan bu projeler de öncelikle halkımızı sıkıntıya sokmadan ve hızlı bir şekilde bitirilmesi için çalışacağız. Şehrimizin her bölgesinde çağdaş yapılaşmayı arzuluyoruz. Zaman içerisinde ihtiyaç olan tüm bölgelerde dönüşüm gerçekleştirilecek" dedi.

Kaynak: İHA