TOKİ Evleri Sakinlerinin Telefon Sorunu Çözüldü

Simav'da, Toplu Konut İdaresi'nce yaptırılan kalıcı konutlardaki vatandaşların telefon iletişiminde yaşadığı sorunlar giderildi.

Türk Telekom Kütahya İl Müdürü Dr. Süleyman İlhan, Simav'daki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, geçen yıl meydana gelen deprem sonrası TOKİ'nin inşaata başlamasından sonra haberleşme altyapısını planladıklarını söyledi.

Sabit telefon ve internet hizmeti için yer altına döşedikleri fiber optik kabloları daire girişlerine kadar getirdiklerini belirten Dr. İlhan, ''Son bağlantılarımızı yaparak müşterilerimizin hizmetine sunduk. Şu anda 928 konut var. Bunların tamamına hizmeti götürdük. Şu anda müracaat eden müşterilerimize aynı gün içinde hem sabit telefon hem de internet bağlantısını yapabiliyoruz'' dedi.

Konutlarda yaşayan vatandaşlar ise taşındıktan sonra kısa bir süre telefon ve internet hizmetinden yararlanamadıklarını ifade ederek, ''Daha sonra Türk Telekom'un yatırımları sonucu iletişimde yaşadığımız sıkıntılar sona erdi. Hassasiyet gösteren yetkililere teşekkür ederiz'' dediler.

-Karacahisar İlköğretim Okulu'nda kermes ve yıl sonu etkinliği

Karacahisar İlköğretim Okulu'nda, kermes ve yıl sonu etkinliği yapıldı.

Kaymakam Yüksel Ünal, Karacahisar Belediye Başkanı Ali Tekel, Simav Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi'nin de katıldığı etkinlikte, okula gelir sağlanması amacıyla öğrenci velileri tarafından hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu.

Okulun halk oyunu ekibinin gösteri sunduğu etkinliğe girişte öğrencilerle velilere dağıtılan çikolatalara birer numara verildi.

Daha sonra çekilen kurada, büyük ikramiye olan bisiklet, öğrenci Zeliha Demirel'e isabet etti.

Öğrenciye teslim etmeden önce bisikletle kısa süreyle gezinti yapan Ünal, ''Karacahisar beldemizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Kermes ve yıl sonu etkinlikleri de tam bir şölen havasında geçti. Emeği geçenleri kutlarım'' dedi .
Kaynak: AA