Kayıplara Karışan Emlak Zengini Çift Foseptik Çukurunda Arandı

Bursa'nın İznik ilçesinde 4 yıl önce eşi, 80 yaşındaki Emine Öner ile birlikte kaybolan emlak zengini 86 yaşındaki Ahmet Refik Öner'i bulmak için çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, yaşlı çiftin ikamet ettiği apartmanın foseptik çukurunda arama çalışması başlattı.

Kayıplara Karışan Emlak Zengini Çift Foseptik Çukurunda Arandı
Edinilen bilgiye göre, kayıp olmalarına rağmen bu yılın vergi rekortmenleri listesinde yerini alan yaşlı çift için arama çalışmaları halen sürdürülüyor. İznik polisi aldığı her ihbarı ve ipucunu değerlendirerek kayıp çiftin cesetlerine ulaşmaya çalışıyor. Polis, 20 gün önce Azmaklar mevkiinde bulunan kiraz bahçesinde gömülü olabilecekleri şüphesiyle arama çalışması başlatmış ancak bir sonuç elde edememişti. Önceki gün yine harekete geçen emniyet, bu kez çiftin Atatürk Caddesi üzerinde kiracıların oturduğu apartman dairesi arka bahçesinde iz sürdü.

500 metre kare büyüklüğündeki bahçe dozer yardımıyla karış karış kazıldı. Kazıların ardından yine bir sonuç alamayan yetkililer, bu kez aynı bahçe içerisindeki foseptik kuyusuna yöneldi. Dolu olan kuyu vidanjör çağrılarak boşaltıldı. İçi boşaltılan foseptik kuyusuna bir işçi indiliridi. İçi iyice araştırılan kuyudan da bir sonuç çıkmadı. Polis, emlak zengini kayıp çiftin esrar perdesini aralamak için tüm ip uçlarını değerlendirmeye aldı .
Kaynak: İHA