Büyükşehir Askeri Alanlarda Sahil Düzenlemesi Yapacak
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Gündüz Alp Demirus, askeri alanlarda incelemelerde bulundu.

Başiskele sahilindeki Balık Hali mevkiinde bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu ile Tuğamiral Demirus’a askeri yetkililer ve Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan eşlik etti. Askeri alan ile Başiskele sahil parkı arasında kalan bölümden başlayan inceleme, askeri alanın içinde devam etti.
Başkan Karaosmanoğlu ile Tuğamiral Demirus ve beraberindekiler, askeri alan içinde kalan sahil ve kumsal bölümleri dolaştı, gerekli incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, hem askeri alan ile Başiskele sahili arasındaki sazlık alanın, hem de askeri alan içindeki sahillerin çevre düzenlemesinin yapılması konusunda gerekli talimatları verdi. Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi’ne ve çevreye gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Komutanlar Oramiral Bilgel, Oramiral Güner ve Tuğamiral Demirus’a teşekkür etti .
