Maden Ocağında Kaza: 1 Yaralı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bir maden ocağındaki hafriyat çalışması sırasında üzerine taş kömürü parçası düşen kadın yaralandı.

Maden Ocağında Kaza: 1 Yaralı
Olay, Dursunbey ilçesi Hamzacık köyü yakınlarında faaliyet gösteren Nohutçu maden ocağında meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği ifadelere göre, madenden çıkan kömürleri bir kamyonun kasasından elle ayıklayan Fatma Koca'nın üzerine kömür parçalarından bir tanesi yuvarlandı. Üzerine gelen taş kömür parçasından kaçamayan Fatma Koca, olduğu yerde kalırken yardımına yanında çalıştığı köylüler koştu. Madende ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın, madene ait ambulans ile hastaneye sevk edildi. Yolda 112 ambulansının aldığı yaralı, Dursunbey Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baş kısmı ve omzundan darbe alan yaralının vücudunda kırıklar olduğu belirtilirken, yapılan ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesine sevk edildi

Olaydan sonra madene ve hastaneye akın eden yaralının yakınları korku ve panik yaşadı. Köylülerin madenin hafriyat bölümünden çıkan kömürleri kendileri için topladıkları belirtildi .
Kaynak: İHA