Osmaniye'de Atık Pil Toplayan Okullar Ödüllendirildi

Osmaniye'de atık pil toplayan okullar, Osmaniye Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından ödüllendirildi.

Osmaniye'de Atık Pil Toplayan Okullar Ödüllendirildi
Osmaniye Belediyesi ve TAP'ın ortaklaşa düzenlediği ödüllü atık pil toplama kampanyası kapsamında 110 kilogram atık pil toplayarak birinci olan Rahime Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencilerine, okulda kullanılmak üzere masa tenisi seti hediye edildi.

Kampanyada 35 kilogram atık pil toplayan Dede Korkut İlköğretim Okulu spor seti malzemesi ve 32 kilogram atık pil toplayan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ise satranç seti ile ödüllendirildi.

Osmaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Karagöz, çevreye duyarlılıklarından dolayı okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Karagöz bu tür kampanyalar düzenleyerek öğrencilerin duyarlılıklarını arttıran, onları ödüllendiren belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ile TAP'ı tebrik ettiğini belirterek, ''Bu tarz başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum'' dedi.

Osmaniye'de 69 noktaya konulan ve üç ay devam eden kampanya çerçevesinde 278 kilogram atık pil toplandığı belirtildi.

Muhabir: Tuğba Temir/Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA