Halk Oyunlarında Erzurum Şampiyon

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekipleri büyük bir başarıya imza attı.

Halk Oyunlarında Erzurum Şampiyon
Geçen yılki başarılarını bu yılda devam ettiren Palandöken Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekiplerinden büyük erkekler Türkiye şampiyonu olurken, Yıldız erkeklerde Türkiye ikinciliği kazandı. Kafile Başkanı İkram Sönmez ve Halk Oyunları Eğitimcisi Halil Yazıcıoğlu yönetiminde Nevşehir Göreme’de yapılan Gençlik Merkezleri Halk Oyunları Yarışması Türkiye Şampiyonasına katılan Palandöken Gençlik Merkezi Büyük Erkekler Bar Ekibi Türkiye şampiyonu oldu.

Erzurum ekibi Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılan Yıldızlar halk oyunları yarışmasında ise Türkiye ikincisi olmayı başardı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’un destekleri sonucu Türkiye şampiyonluğu ve ikinciliği elde ettiklerini belirten İkram Sönmez, binlerce üyesine hizmet veren Gençlik Merkezi’nin halk oyunlarındaki başarısı ile gurur duyduklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü İkram Sönmez ile Halk Oyunları Eğitimcisi Halil Yazıcıoğlu ve barcıları kutladı .
Kaynak: İHA