AK Parti Manisa Merkez İlçe Teşkilatı Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Merkez'e bağlı Güzelköy, Yenimahmudiye ve Veziroğlu köylerini ziyaret etti.

AK Parti Manisa Merkez İlçe Teşkilatı Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor
Mersinli’yi köy ziyaretleri sırasında AK Parti merkez ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Tonguç, Behlül Yılmaz, İsmail Aksoy, Murat Kışlalı, Bahadır Say da eşlik etti.

Mersinli ve beraberindeki heyete Güzelköy Muhtarı Arif Akbulut tarafından zemzem suyu ve hurma ikram edildi.

Ramazan ayına kadar Manisa merkeze bağlı 85 köyü ziyaret edeceklerini vurgulayan Mersinli, “Bu ziyaretlerimizde köy muhtarlarımız ve partimizin köy başkanlarını dinliyor, vatandaşlarımızın soru ve sorunları varsa bunları not ederek anında çözüm bulma yolunda çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Ramazan ayı gelmeden 85 köy ve 12 beldemizi gezmiş olacağız. Ardından da Ramazan programlarımızı gerçekleştireceğiz. Biz AK Parti olarak seçimden seçime hareket eden bir parti değiliz. Gündüzleri sivil toplum kuruluşlarıyla, mahalle teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla görüşüp programlar yapıyoruz akşamları da Manisa Merkez'e bağlı köy ve beldelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşımızın sıkıntıları yok değil ama vatandaşımız yine bu sıkıntılarının çözümünü AK Parti'den bekliyor. İnşallah siyaset üretmeye, halkımızın yanında olmaya devam edip gayretlerimizi en üst seviyede göstereceğiz” dedi .
Kaynak: İHA