Smackdown’ın “yıldızı Cody Rhodes, Türkiye’de

WWE Smackdown’ın “En Yakışıklı ve Cesur Süperstarı” ünvanını elinde bulunduran Cody Rhodes, özel bir medya grubunun konuğu olarak Türkiye’ye geldi.

Türk Hava Yolları’nın tarifeli bir seferi ile saat 18.40 sıralarında Berlin’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Smackdown’un yıldızı Rhodes, havalimanında yoğun ilgiyle karşılandı. Ertuğrul isimli 8 yaşında ki bir hayranı Rhodes’a çiçek takdim ederken, Rhodes ise küçük hayranına imzalı bir fotoğrafını verdi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Katı’nda, yakınlarını karşılamak üzere bekleyen birçok yolcu yakının da, bir anda karşılarında Smackdown’un yakışıklı starı Rhodes’u görünce bir hayli şaşırdıkları görülürken, ünlü yıldızla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü Smackdown yıldızı Rhodes, öncellikle harika şov yapmak üzere İstanbul’a geldiğini belirterek, “Özel bir medyanın yayınlayacağı Smackdown programlarının tanıtımı için buradayım. Daha önce 2 yıl önce İstanbul’a gelmiştim ve harika bir zaman geçirmiştim” dedi.

Bir basın mensubunun “Türk güreşleri hakkında ne kadar bilginiz var ? “sorusuna Cody Rhodes öncellikle güreşin Türkler için milli bir spor olduğunu bildiğini ifade ederek, “Ayrıca zeytin yağını güreş yapmadan önce vücutlarına sürdüklerini biliyorum. Son derece enteresan bir şey. Onlarla kıyasladığımız zaman, aslında Türk güreşi daha gerçek bir spor. Bizimkisi ise biraz daha eğlence maksatlı yapılan bir spor” diye konuştu.

Kaynak: İHA