Kadirli'de Eğitime Katkıda Bulunan İş Adamlarına Plaket

Kadirli'de, eğitime katkıda bulunan hayırsever iş adamlarına plaket verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Fen Lisesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, teknolojinin eğitim alanındaki kullanımının son örneği olan akıllı tahtaların, bilgisayara bağlanarak kullanıldığını söyledi.

Canbolat, derslerin akıllı tahtalarda görsel işlenebildiği için öğrencilerin hafızasında daha kalıcı olarak yer aldığını belirterek, hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.

Fen Lisesi Müdürü Sibel Altun da 4 derslikli okulda eğitim öğretim gören öğrencilerin daha başarılı olması için okul aile birliği üyelerinin çalışması ve hayırsever iş adamlarının katkısıyla alınan akıllı tahtaların çok faydalı olacağını ifade etti.

Okula akıllı tahta hediye eden iş adamları İrfan Kederoğlu ve Nihat Örtlek de katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Okul idaresi ve okul aile birliği üyelerince hazırlanan plaket, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat tarafından iş adamlarına takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle program sona erdi.

- Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Tarhan, mesajında, belediye olarak engelli vatandaşlar için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Her insanın birer engelli adayı olabileceğini belirten Tarhan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

''Engelli olmak kimsenin kendi tercihi değil. Bizler de engelli bir insan olabileceğimiz gibi ailemizden engelli insanların olabilmesi her zaman mümkün. Engelli insanların var olan sorunları yalnızca kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunu. Bu sorunu toplum olarak benimseyerek, çözümü aşamasında çalışmalar yapılması gerekmektedir. Belediye olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız her zaman devam edecektir.' '
Kaynak: AA