İnebolu’da İş Merkezi İçin Hafriyat Çalışmaları Başladı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde eski terminal alanına 3 katlı iş merkezi yapımı için İnebolu Belediyesi, hafriyat çalışmalarını başlattı.

İnebolu’da İş Merkezi İçin Hafriyat Çalışmaları Başladı
Daha önceden ihalesi tamamlanan iş merkezi için çalışmalarını hızlandıran İnebolu Belediyesi, bahar ayı sonuna kadar eski terminal alanına 3 katlı modern bir iş merkezi yapmak için ilk kazmayı vurdu. Çalışmaları yerinde inceleyen İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, hafriyat çalışmalarında 3 metre derinlikte otopark için zemin kat planlandığını belirterek, birinci kattı iş merkezi binası haricinde 500 metrekarelik alanın yine otopark olarak hizmet vereceğini söyledi.

Başkan Uzuner, eski terminal binasına yapılacak iş merkeziyle birlikte ilçenin en büyük sorunu haline gelen otopark sorununu da bir nebze halletmiş olacaklarını belirterek, “İş merkezinin alt katında kapalı ve 1. katta açık otopark olarak kullanılacak. İş merkezinin birinci katında 1 adet 220 metrekarelik market bulunurken, 3 tane 22 metrekarelik işyerleri yapılacak. 2. ve 3. katlarda 14 adet 2+1 ve 1+1 odalar şeklinde doktor, muhasebeci, avukat ve benzeri mesleklerin kullanabileceği ofisler planlandı” dedi.

Kaynak: İHA