Ülker'den Gençlere Güçlü Marka Olma Tüyoları

İstanbul Ticaret Üniversitesi Dış Ticaret Kulübü'nün organize ettiği 'Global Pazarda Markalaşma' konulu konferansta konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, itibarın günümüzde kazanılan en büyük değer olduğunu söyledi.

Ülker'den Gençlere Güçlü Marka Olma Tüyoları
Üniversitenin Küçükyalı Kampüsü ' nde öğrencilere seslenen Ali Ülker , Ülker firmasının kuruluşundan itibaren kaliteye ve müşteri güvenine önem verdiğini vurguladı . Güven sürecini nasıl yönettiklerini anlatan Ülker , global bir marka oluşturmak için tanınabilirlik ve kaliteden ziyade güvenle lojistiğin önemli yer tuttuğunu kaydetti .

Ülker , Starbucks ' ın artık ' karmin ' maddesini kullanmayacağını belirtmesini , söz konusu markanın itibarını kaybetmemesi için yaptığı zorunlu bir açıklama olarak değerlendirdi ve itibarın günümüzde kazanılan en büyük değer olduğunu söyledi .

GODIVA firması ve diğer ülkelerdeki bayilikleriyle iş birliği içinde olduklarını anlatan Ülker , GODIVA ' nın tamamen kendi CEO ' larıyla yönetildiğini belirtti .

Ali Ülker , konuşmasında ayrıca Ülker firmasının iki sene içinde inovasyon çalışmaları için 200 kişilik iki Ar - Ge firması kurmayı planladığını kaydetti .

Konferansın sonunda Ali Ülker ' e günün anısına plaket veren İTİCÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Erhan Erken ise , sektördeki yöneticilerin deneyimlerinin öğrenciler için aydınlatıcı olduğunu ve yeni fırsatlara ışık tuttuğunu vurguladı .
Kaynak: İHA