Dalaman’a Sivil Havacılık Yüksekokulu

Muğla Üniversitesi Senatosu Mayıs ayı olağan toplantısını il merkezinde gerçekleştirdi.

Dalaman’a Sivil Havacılık Yüksekokulu
Önce Tıp Fakültesi Dekanlığı organizasyonunda Başkabiyer Restoranda öğle yemeği yiyen Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar ve senato üyeleri, daha sonra toplantı için Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Salonuna geçti. İL MERKEZİ İLE KAYNAŞMA SAĞLANACAK Senato toplantılarını zaman zaman şehir ile iç içe olabilmek için il merkezinde yapmayı planladıklarını ve bunu hayata geçirdikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Rektör Harmandar, “Bundan sonrada bazı senato toplantılarımızı yine il merkezinde başka salonlarımızda gerçekleştireceğiz. Her zaman söylediğim gibi şehir ile hep iç içe olmak arzusundayız. Bizlere bugün ev sahipliği yapan ve salonlarını açan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve tüm personeline üniversitem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

DALAMAN’A SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU

İl Merkezinde yapılan senato toplantısında Dalaman ilçesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu kurulması kararı ile birçok önemli gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanacağını belirten Rektör Harmandar, “Toplantıda Muğla Üniversitesi öğretim üyeliği kadrolarına başvurma, atama ve yükseltilme Yönergesi Taslağını görüşeceğiz. Bu taslağın hazırlanması yaklaşık bir yıl sürdü. Üniversitemiz için çok önemli olan ve YÖK’e bildireceğimiz bu konuyu bugün karara bağlayacağız” diye konuştu.

SENOTA ÜYELERİNE İPAD

Bu arada Muğla il merkezinde yapılan senato toplantısında 40 senato üyesine üniversite yönetimince tanesi yaklaşık 2 bin lira olan Ipad hediye edildi .
Kaynak: İHA