AK Parti Üniversiteler Birimi Dönem Toplantısı Yapıldı

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi Şehr-i Derya Parkı'nda son toplantısını yaptı.

AK Parti Üniversiteler Birimi Dönem Toplantısı Yapıldı
Parkta yapılan kahvaltılı toplantıya AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can , Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı , AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi üyeleri katıldı.

Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberliğin ve üniversiteler biriminin faaliyetlerinin önemine vurgu yapıldı. Toplantıda sonunda söz alan Üniversiteler Birim Başkanı Fatih Özata, kahvaltıya katılan Eskişehir Milletvekili Ülker Can’a Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu’na bu dönemin son toplantısında yanlarında oldukları için ayrı ayrı teşekkür etti .

Sene içinde yapılan çalışmalar için tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Fatih Özata gelecek dönem yine birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atacakları sözünü verdi.

Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı sınav döneminde tüm arkadaşlara başarılar diledi. Program park ve orman yürüyüşü ile sona erdi .
Kaynak: İHA