Güney Marmara Kalkınma Ajansı, ''tv Projesi''ni Hayata Geçirdi

Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Güney Marmara Kalkınma Ajansı , ''TV Projesi''ni internet aracılığıyla hayata geçirdi.

GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesir ve Çanakkale illerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve KOBİ'lerin yararlanabileceği devlet desteklerinin etkili bir şekilde tanıtılması amacıyla GMKA TV'nin kurulduğunu söyledi.

Gündoğan, ''GMKA TV aracılığıyla, kurumların verdiği destekleri, konunun ilgilileri ve uzmanları tarafından bölümler halinde anlatarak, destek almak isteyenlerin daha net bilgilendirilmesini sağlamayı amaçladık'' dedi.

GMKA TV'nin içeriğinde başta GMKA'nın destekleri olmak üzere, KOSGEB, TUBİTAK, Ekonomi Bakanlığı, Avrupa Birliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İş-Kur, Sanayi Odaları ve Türkiye İhracatı Geliştirme Vakfı'nın verdiği teşvik ve hibe destek mekanizmaları tanıtılıyor .
Kaynak: AA