DPÜ Domaniç Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksekokulu'nda, 2011-2012 akademik yılında mezun olanlar için tören yapıldı.

Konferans Salonu'nda yapılan törende konuşan Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kaan Erarslan ve Domaniç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Fuat Arıcı, mezunları tebrik ederek, mezuniyet sonrası hayatlarında mutluluk ve başarılar diledi.

Mezunlardan Muhammet Gözüküçük de Domaniç Meslek Yüksekokulu'nda geçirdikleri yılların kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Burada geçirdiğimiz yıllar bize çok farklı dünya görüşü kazandırdı. Arkadaşlarımızdan ve bizleri yetiştiren hocalarımızdan ayrılırken hüzünlüyüz ama yurdumuzun değişik yerlerinde ve değişik meslek dallarında faaliyette bulunurken mutluluk duyacağız. Bizleri yetiştiren değerli hocalarımıza ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ailelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.''

Daha sonra, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Boztepe, Belediye Başkanı Yardımcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erarslan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Fuat Arıcı, DPÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mithat Bektaş tarafından plaketleri verildi.

Tören, mezunların keplerini havaya fırlatması ve bahçede pilav ikramıyla sona erdi .
Kaynak: AA