Vatandaşlar 'gez - Gör Kocaeli' Projesiyle Kenti Tanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca yürütülen “Gez-Gör Kocaeli” programı ile öğrenciler Kocaeli’yi tanımaya devam ediyor.

Vatandaşlar 'gez - Gör Kocaeli' Projesiyle Kenti Tanıyor
Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yaşayan vatandaşları kenti daha yakından tanımalarını sağlamak amacı ile Gez-Gör Kocaeli programını yürütüyor. Programın bu seferki konukları Dilovası Halkeğitim Merkezi yönetici ve kursiyerleri oldu. Kursiyer ve yöneticiler ilk olarak Sekapark alanını gezerek buradaki kültürel mekânlarını görme fırsatı buldu.

Seka alanında bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mevlevi Evi’ni dolaşan misafirler oldukça etkilendi. Birbirlerinin fotoğraflarını çeken misafirler ardından Derince Harikalar Sahili’ne geçti. Faytonlarla Derince mesire alanında dolaşan Dilovasılı misafiler buradaki yatırımları da inceleme imkanı buldu. Büyükşehir Belediyesi’ne ait hizmetleri yerinde gören misafirler yapılan çalışmalardan çok memnun oldu. Dilovası Halkeğitim Merkezi yönetici ve kursiyerleri gezi programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti .
Kaynak: İHA