Burhaniye’de Öğrenciler Kapak Avcısı Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyenin başlatmış olduğu “Her Kapak Bir Adım” kampanyası ilgi görürken, öğrenciler de kapak avcısı oldu.

Burhaniye’de Öğrenciler Kapak Avcısı Oldu
Kampanya kapsamında 50 bin kapak toplayan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri büyük takdir topladı. Burhaniye Belediyesi’nin başlatmış olduğu kampanya okullardan büyük destek geldi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü kurduklarını bildiren projeden sorumlu öğretmen Mustafa Kaplan, “Okulumuz öğrencileri ile Belediyenin başlatmış olduğu bu kampanyaya destek olmak için çalışma başlattık. Bunun için 92 kişi ile birlikte 50 bin adet kapak topladık. Çocuklar kendi aralarında bir rekabete girdi. 8 bin 300 kapak ile İsa Yaramış birinci olurken, 2 bin 800 kapak ile Deniz Tezcan da ikinci oldu. Asıl projeyi yürüten de yine okulumuz öğrencilerinden Meryem Dumanoğlu oldu. Kurduğumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Başkanı Ayhan Demir ile birlikte bu kapakları topladık. Bunun dışında bir adet de tekerlekli sandalye bağışı aldık. Bunu da belediyeye bıraktık. Belediye Başkanı Fikret Akova’ya başlattıkları bu kampanyadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eden Başkan Akova da, “Ben sizin duyarlılığınızdan dolayı ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize ve bu kampanyamıza vermiş olduğunuz destek çok önemli. İyi ki sizler varsınız. Yarınlarda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Bizim bu kampanyamız devam edecek ve derslerinizden zaman bulur da bu kampanyamıza desteğinizi sürdürürseniz memnun oluruz” dedi.

Kaynak: İHA