Burhaniye’de 87 Öğrenciye Mezuniyet Töreni

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde 87 öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreninde büyük coşku yaşandı.

Burhaniye’de 87 Öğrenciye Mezuniyet Töreni
Okulun bahçesinde düzenlenen törende okul birincileri yaş kütüğüne plaket çakarken, diplomalar da sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde Çocuk Gelişimi, Bilişim Teknolojileri, Kuaförlük ve Yiyecek İçecek Hazırlama bölümlerinden mezun olan toplam 87 öğrenci için coşkulu mezuniyet töreni düzenlendi.

87 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını bildiren okul müdürü Saliha Nazlı, törene katılanlara teşekkür etti. Okul birincisi Zeynep Bediz’de okulda geçirdikleri günleri unutmayacaklarını belirterek, kendilerini yetiştiren anne baba ve öğretmenlerine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından bölüm birincileri Zeynep Bediz, Burcu Akgün ve Fatma Nur İlhan, yaş kütüğüne plaket çakarken bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Okul müdürü Saliha Nazlı, bölüm birincilerine plaket verdi. Mezun olan 87 öğrencinin diplomalarının sınıf öğretmenleri tarafından verilmesinin ardından kepler havaya atıldı. Davul ve klarnet eşliğinde oynanan oyunların ardın da konuklara etli pilav ve ayran ikramı yapıldı .
Kaynak: İHA