Bombalı Saldırıda Şehit Olan ve Yaralananların İsimleri Belli Oldu

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan canlı bomba terör saldırısında şehit olan ve yaralananların isimleri belli oldu.

Saldırıda şehit düşen Ahmet Geben için yarın resmi tören düzenlenecek.Aynı saldırıda yaralananlar Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralıların isimleri şöyle: "Polis memurları Ramazan Kaya, Mehmet Yaşar Kuyumcu, Turgut Koç, Mustafa Mogolkoç, Gökben Salman, Levent Babacan, Osman Kocamanoğlu, polis eşleri Ebru Selvi, Emine Işık, polis çocuğu Yağmur Işık, teknisyen yardımcısı Maharrem Gürbüz, vatandaşlardan Hacı Uçar, İsmet Kaya, Besim Kardaş, Bülent Keskin ve Hasan Karakaya"Hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınan ağır yaralı teknisyen yardımcısı İsmail Sakın'ın, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde uyutulduğu öğrenildi.

ŞEHİT İÇİN YARIN TÖREN DÜZENLENECEK

Bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Geben’in naaşı, Erciyes Üniversitesi morguna kaldırıldı. Burada savcı tarafından otopsi yapıldı. Olayı duyup hastaneye gelen şehit yakınları sinir krizi geçirdi. Şehit Geben için yarın Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde saat 09.00’da ilk cenaze töreni düzenlenecek. Daha sonra şehit, memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde toprağa verilmek üzere gönderilecek.