Halk Eğitim Müdürlüğü'nden Yıl Sonu Sergisi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin yıl içinde hazırladıkları çalışmalar sergilendi.

Halk Eğitim Müdürlüğü'nden Yıl Sonu Sergisi
Kapalı spor salonunda düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışına, Kaymakam Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mustafa Başak ve kursiyerler katıldı.

Kaymakamı Aygöl, kursiyerlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerin çeşitliği hediyeler verdiği Kaymakamı Aygöl, bu yılki yıl sonu sergisine geçen yıla nazaran daha fazla katılım gerçekleştiğini dile getirerek, kursiyerleri yapılan çalışmalardan dolayı tebrik etti. Kaymakam Aygöl, ”Gerçekten kursiyerlerimiz göz nuru el emeği ile çok değerli çalışmalar ortaya koymuş. Bu çalışmaların bu denli rağbet görmesi, köylerimizde hizmete koyduğumuz kadın eğitim ve kültür merkezlerinin çok büyük katkıları olmuştur. Daha önceki yıllarda yıl sonu sergilere bu denli katılım olmuyordu. Bu yıl katılım yüzde altmış armış durumdadır. Bu sergilerimiz artık gelenekselleşti. İnşallah bundan sonraki yıllarda kursiyerlerimiz daha güzel çalışmalara imza atacaktır. İşte görüldüğü gibi kızlarımızın eğitimle buluşması böylesine güzel eserlerin ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktadır. Bu serginin gerçekleşmesinde başta kurs hocalarıma, kursiyerlere ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA